Moto GP

El pilot japonès Takaaki Nakagami lidera el final de la pretemporada de Moto 2 a Qatar

El pilot japonès d'Honda s'ha mantingut al capdavant de la classificació en una sessió molt marcada per les inclemències meteorològiques. En Moto 3, el millor ha estat l'italià Romano Fenati.

Nakagami, el millor de la pretemporada en Moto 2 (motogp.com)

El japonès Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Àsia) s'ha mantingut aquest diumenge capdavant de la classificació de Moto 2 després de l'última sessió d'entrenaments de pretemporada a Losail, Qatar, molt marcada per les inclemències meteorològiques. Els forts vents, la pluja i una tempesta de sorra han estat també els protagonistes de la sessió. 

Nakagami finalitza el test com a líder, amb un temps de 2: 00.187 aconseguit dissabte. Franco Morbidelli, pilot de l'Estrella Galícia 0,0 Marc VDS i el més ràpid de la jornada, ha acabat en segona posició de la combinada, a 53 mil·lèsimes del japonès. La tercera plaça ha estat pel cerverí Àlex Márquez, company d'equip de Morbidelli. El campió del món de Moto 3 el 2014 tanca la pretemporada a 240 mil·lèsimes de la referència a Losail.

En Moto 3, l'italià Romano Fenati (Marinelli Rivacold Snipers) ha estat el més ràpid de la sessió també marcada pel mal temps. Primer els forts vents i després una tempesta de sorra han obligat l'organització a aturar la prova amb la bandera vermella.

És per això que s'ha mantingut gairebé intacta la classificació combinada de dissabte amb Romano Fenati com a líder per davant de Jorge Martín (Del Conca Gresini Moto3), a 39 mil·lèsimes. La tercera plaça se l'ha quedat Aaron Canet (Estrella Galicia 0,0), a 20 mil·lèsimes de Jorge Martín.