Chaz Davies ha remuntat des de la novena plaça
Superbike

El pilot gal·lès Chaz Davies remunta des de la novena plaça i completa el doblet al GP d'Alemanya de superbikes

Rea incrementa el seu avantatge al capdavant de la general, amb 381 punts, ja que el seu principal rival, el seu company Tom Sykes, s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça

Actualitzat

El britànic Chaz Davies (Ducati) s'ha apuntat el doblet al circuit de Lausitzring, on s'ha disputat el GP d'Alemanya, desena prova del Mundial de superbikes. El també britànic Jonathan Rea (Kawasaki) s'ha classificat segon i l'italià Marco Melandri (Ducati), tercer. 

Guanyador també de les dues carreres del GP d'Itàlia el mes de maig, el gal·lès ha aprofitat la perfecta posada a punt de la seva moto en aquest traçat i ha protagonitzat una magnífica remuntada des de la novena plaça per liderar la segona cursa a onze voltes del final. Davies ha començat una persecució dels seus rivals a ritme de rècord del circuit (1:36:634) i no ha trigat a superar el duo de líders de la cursa, Rea i Melandri.

Xavi Forés (Ducati) ha començat bé, a la segona plaça, però després de ser superat per Reva i després per Davies ha quedat despenjat al capdavant d'un grup perseguidor, i ha acabat desè. Mentrestant, Jordi Torres (BMW) s'ha classificat en vuitena posició i Román Ramos (Kawasaki) catorzena. 

Rea incrementa el seu avantatge al capdavant de la general, que domina amb 381 punts, ja que el seu principal rival, el seu company Tom Sykes, s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça i ara acumula 311 punts. Les dues victòries d'aquest cap de setmana permeten a Davies pressionar els pilots de Kawasaki i és tercer amb 276 punts, mentre que Melandri és quart amb 218. Forés és sisè amb 146 i Torres novè amb 109.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut