Pierre Gasly en una foto d'arxiu (Reuters)
Fórmula 1

El pilot francès Pierre Gasly substitueix Daniil Kvyat a Toro Rosso

El francès haurà de provar la seva vàlua, a partir d'aquest pròxim Gran Premi de Malàisia, en la Fórmula 1, i assegura que això no significa un adeu per a Kvyat, que es manté en la "família Red Bull". 

Actualitzat

El jove pilot francès Pierre Gasly substituirà el rus Daniil Kvyat a Toro Rosso en els pròxims grans premis del Mundial de Fórmula 1, segons ha informat l'escuderia francesa en un comunicat. Gasly, promesa del programa júnior de Red Bull, ha competit aquest any al Japó en la categoria Súper Fórmula i l'any passat va brillar en el campionat de GP2. 

Toro Rosso indica que el francès haurà de provar la seva vàlua, a partir d'aquest pròxim Gran Premi de Malàisia, en la Fórmula 1, i assegura que això no significa un adeu per a Kvyat, que es manté en la "família Red Bull". 

Franz Tost, director esportiu de Toro Rosso, ha assenyalat que Gasly rep aquesta oportunitat tal com està previst pel programa júnior: "Té aquesta oportunitat i ha de demostrar que se la mereix", ha assenyalat. Tost, que ha precisat que la seva participació concedeix al departament tècnic més informació per prendre una decisió sobre els pilots de la temporada que ve, ha comentat que "per diverses raons, algunes vegades per problemes tècnics i d'altres per errors propis, Daniil Kvyat no ha mostrat el seu veritable potencial enguany".

Gasly ha fet un agraïment a tothom que l'ha ajudat a arribar a aquest punt i ha assegurat que és una "gran oportunitat per a ell", que se sent "preparat":

 


 

Anar al contingut