Ogier s'ha proclamat guanyador per quarta vegada del Ral·li de Gal·les (EFE)
Motor

El pilot francès de Volkswagen Sébastien Ogier triomfa per quarta vegada en el Ral·li de Gal·les

El pilot francès s'ha imposat davant de Tanak i Neuville; Dani Sordo ha acabat sisè. Amb aquesta victòria d'Ogier Volkswagen s'ha adjudicat el campionat de constructors

Actualitzat

El francès Sébastien Ogier (Volkswagen) s'ha proclamat guanyador per quarta vegada del Ral·li de Gal·les davant de l'estonià Ott Tanak (Ford) i del belga Thierry Neuville (Hyundai). Guanyador el 2013, el 2014 i el 2015, Ogier ha dominat la prova des de la primera especial de divendres. Dani Sordo ha acabat sisè, a 4: 02.6 d'Ogier.

El francès, que es va alçar amb el seu quart títol mundial a Espanya, ha estat el millor sobre els enfangats trams de la penúltima cita del Campionat del Món de Ral·lis de la FIA. Amb aquesta victòria d'Ogier ,Volkswagen s'ha adjudicat el campionat de constructors.

Ott Tänak ha igualat el millor resultat de la seva carrera en acabar segon amb el seu Ford Fiesta RS WRC; Thierry Neuville, tercer, ha assegurat el quart podi consecutiu amb el seu Hyundai i20 WRC. El belga ha acabat a 1 minut i 25.2 segons de Tänak. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut