Kenny Noyes (www.orgullocev.com)
Kenny Noyes (www.orgullocev.com)
Motociclisme

El pilot de superbikes Kenny Noyes es troba en coma induït després de tenir un accident al MotorLand d'Alcanyís

Kenny Noyes, fill del popular comentarista especialitzat en motociclisme Dennis Noyes, està hospitalitzat a Saragossa després de l'accident que ha tingut aquest diumenge

Actualitzat

El pilot nord-americà Kenny Noyes, fill de l'expilot i periodista Dennis Noyes, es troba en "coma induït, estable i amb pronòstic reservat", a causa de l'accident que ha tingut aquest diumenge en el MotorLand d'Alcanyís (Terol). L'actual campió en superbikes del FIM CEV, la segona categoria del mundial, ha estat hospitalitzat a Saragossa després de caure al matí en la volta d'escalfament.

La moto de Noyes ha topat contra les proteccions del circuit aragonès i després de rebotar ha colpejat el pilot. Segons el comunicat de l'equip Kawasaki Palmeto, "a conseqüència de l'impacte al cap, Noyes ha estat traslladat al centre mèdic de MotorLand, on els metges han decidit induir-li el coma i portar-lo en helicòpter a Saragossa".

El seu equip explica que en les proves mèdiques s'ha detectat un petit coàgul de sang que els metges esperen que sigui reabsorbit de forma autònoma. Noyes seguirà en coma induït com a mínim fins dilluns.

Anar al contingut