Guerrero i Carrillo celebren el segon gol del Perú (EFE)

El Perú supera el Paraguai i repeteix el tercer lloc a la Copa Amèrica (2-0)

En un partit de poques ocasions, el peruans van ser més ambiciosos i van sentenciar en la segona part amb gols de Carrillo i Guerrero

El Perú va acabar la Copa Amèrica en el tercer lloc en derrotar el Paraguai per 2 a 0 en un partit amb poques ocasions i que es va decidir amb un gol d'André Carrillo en un còrner al minut 47 i un altre de Paolo Guerrero en una contra, al 88. La selecció peruana va repetir d'aquesta manera el resultat que va obtenir fa quatre anys, a l'Argentina, i es va treure l'espina clavada amb la derrota a les semifinals davant Xile.

El partit va ser pobre en joc i ocasions a la primera meitat, en què semblava que els dos equips havien signat un pacte de no agressió, i es va obrir una mica més en l'etapa final, quan el Perú va prendre la iniciativa i el Paraguai va jugar a esperar el possible error del rival, que, finalment, no va arribar. André Carrillo, a més d'anotar el primer gol, va ser el jugador que va donar més velocitat al joc peruà, el que va llançar l'equip quan estava més encallat. Guerrero, amb el seu gol, va sumar el quart i es va col·locar com a màxim golejador del torneig, juntament amb el xilè Eduardo Vargas, a l'espera del que passi aquest diumenge a la final entre Xile i l'Argentina.