El Perú acollirà totes les etapes del Dakar 2019 (@dakar)
Motor

El Perú declara el ral·li Dakar bé d'interès nacional i en garanteix la continuïtat

La prova serà declarada d'interès nacional, fet que permetrà les inversions necessàries perquè l'edició del 2019 es disputi íntegrament en terres peruanes

Actualitzat

El govern del Perú va assegurar la celebració del ral·li Dakar 2019 en declarar-la d'interès nacional, després d'haver replantejat els últims dies el seu compromís d'organitzar la cursa. Així, la pròxima edició de la prova es durà a terme íntegrament en territori peruà.

Amaury Sport Organisation (ASO), l'empresa francesa organitzadora del Dakar, ha anunciat la decisió de les autoritats peruanes i ha ratificat que la propera edició de la cursa començarà a Lima el 6 de gener i s'acabarà a la mateixa capital peruana el dia 17 del mateix mes.

La declaració d'interès nacional permetrà a l'executiu peruà donar prioritat a les inversions necessàries que hagi de dur a terme per a l'organització del ral·li.

Tot i que el Dakar 2019 va ser presentat a Lima a principis de juny, el govern peruà es va replantejar el compromís adquirit amb els organitzadors en estimar la despesa total que implicava acollir la cursa durant almenys deu dies.

Anar al contingut