El Perfumerías Avenida supera l'Spar Citylift Girona (67-60) i acabarà primer la Lliga regular al davant de les gironines

Les gironines han caigut a la pista del líder, el Perfumerías Avenida, que amb aquest resultat s'ha assegurat acabar primer la Lliga Regular

El Perfumerías Avenida ha ampliat a 3 l'avantatge a la classificació de la Lliga femenina de bàsquet després de guanyar, en partit ajornat de la jornada 23, el seu perseguidor, l'Spar Citylift de Girona (67-60).

La igualtat s'ha mantingut en els primers minuts, amb la visitant Ify Ibekwe (16 punts, 9 rebots) molt activa en atac i defensa. En el segon quart, amb una millora defensiva, les de Salamanca han aconseguit els seus primers avantatges. En el tercer, els punts del duo Chrissy Givens–Alana Beard ha tancat la feina per les de casa.

A dues jornades per acabar la Lliga regular, el Perfumerías Avenida s'ha assegurat acabar primera aquesta fase. Les gironines, facin el que facin, seran segones. Tots dos conjunt passaran directament a semifinals, on esperaran les guanyadores dels quarts que disputaran terceres, quartes, cinquenes i sisenes.