El Peralada es queda sense el premi de l'ascens davant del Rápido de Bouzas (2-2)

L'equip català continuarà una temporada més a Tercera després d'haver tingut a tocar un històric ascens

El Rápido de Bouzas ha deixat el Peralada sense el seu desitjat ascens a Segona B gràcies al valor doble dels gols en camp contrari. Després de l'empat a 1 de l'anada, els gallecs han defensat aferrissadament l'empat a 2 aconseguit en el minut 57.

Els 30 minuts inicials del matx han estat força espessos, sense arribades clares per part de dos equips més centrats a no encaixar un gol que a fer-lo. Una sortida esbojarrada del porter visitant Diego, que Ernest Forgas no ha pogut aprofitar per marcar amb un xut llunyà, ha desencallat el joc. El primer a marcar, però, ha estat el conjunt gallec, amb un xut de Pablo Carnero des de la balconada de l'àrea en el minut 35. Només un minut més tard ha arribat la resposta dels catalans, quan Xavi Boniquet ha batut Diego amb un xut creuat dins l'àrea. Al límit del descans, Forgas ha tingut una claríssima ocasió, però no ha arribat a engaltar la pilota.

Als 8 minuts de la segona part, Coro ho avançat els gironins amb el seu divuitè gol de la temporada, en un servei de falta des de la banda esquerra que ningú ha rematat i ha despistat Diego. El mateix Coro havia provocat la falta. L'equip que entrena Patxi Salinas, però, ha empatat en el minut 57. La gran aturada de Gianni a una primera rematada de Parda no ha servit per res quan, posteriorment, Diego Diz ha recollit la pilota solta per marcar.

En el minut 71, l'àrbitre Francesc Baño no ha xiulat el que semblava un clar penal en una caiguda de Javi Sánchez dins l'àrea del Rápido. Amb el resultat a favor després de l'empat a 1 de l'anada, els gallecs s'han tancat al voltant de la seva àrea. Ja en el temps de descompte, Gianni ha evitat que Youssef marquès per als visitants. El Peralada, però, no ha estat tan encertat en atac. Els seus centrals, Vallho i Estellés, han tingut dues claríssimes ocasions de donar l'ascens a l'equip, però no han pogut batre Diego.