El Peralada empata al camp del Rápido de Bouzas (1-1) per encarar amb vent a favor l'útim pas de l'ascens a Segona B

L'equip empordanès ha dominat clarament la primera meitat, on ha fet el seu gol i podria haver-ne aconseguit algun altre. Els gallecs, però, han aprofitat les errades del seu rival en els últims minuts per empatar, tot i jugar amb un home menys

El Peralada ha trencat la gran ratxa del Rápido de Bouzas en la lluita per l'ascens a la Segona B (4 victòries en 4 partits i sense encaixar cap gol) en el partit d'anada de l'última eliminatòria d'aquesta promoció, però no ha aconseguit superar els gallecs (1-1). L'equip que entrena Arnau Sala torna de Vigo amb un bon resultat per afrontar la tornada diumenge que ve, però curt pels mèrits fets a la primera part.

Els empordanesos han dominat clarament la primera meitat, davant d'un contrincant molt nerviós i en moments brusc. En el minut 26 els visitants han tingut la primera gran ocasió. Ernest Forgas, dins l'àrea, ha xutat massa creuada una passada de David Coro. Coro ha estat precisament un dels protagonistes del gol del Peralada, en el minut 32, quan després d'aixecar la pilota per sobre de la sortida del porter el capità del Ràpido Coti l'ha introduït a la seva pròpia porteria mentre volia allunyar-la.

Els gallecs han canviat de cara totalment en la segona meitat. Els homes de Patxi Salinas s'han mostrat molt incisius a la recerca d'un empat que el porter Gianni ha evitat amb dues bones intervencions davant de Tomás en el minut 47 i de Pablo Carnero en el 55. L'expulsió d'Adrián en el minut 58 ha aturat l'ofensiva local. En el minut 61 Higon ha tingut el 0-2, però entre el porter Diego i el pal l'han evitat. Tot seguit ha estat Coro qui ha buscat la porteria rival, també sense èxit.

Amb el pas dels minuts, els dos equips han notat el cansament. El Rápido ha deixat de crear perill i el Peralada semblava controlar amb comoditat el joc, però dues errades en els últims minuts els han fet encaixar un gol. Els gallecs han estat a punt d'aprofitar una pilota perduda per Traoré en el minut 83. En el 86, unes mans dins l'àrea precisament de Traoré li han costat un penal en contra als visitants que Pereira ha aprofitat per empatar. En el temps de descompte, Gianni ha salvat el Peralada enviant a córner una centrada xut que s'ha enverinat.