Barça

El penal indirecte de Messi i Suárez omple pàgines de diaris d'arreu del món

La peculiar forma de llençar el penal de Leo Messi davant del Celta de Vigo omple les pàgines dels diaris esportius d'arreu del món

Actualitzat

El gran moment que està vivint el Barça de Luis Enrique, quan s'esgoten els rècords i les estadístiques es destrossen, segueix regalant imatges que s'arxivaran a les videoteques i a la memòria dels seguidors blaugranes i a la dels que estimen l'esport en general. El darrer capítol, el llançament del penal indirecte entre Messi i Suárez davant del Celta de Vigo, al més pur estil Cruyff-Olsen amb l'Ajax de 1982. Genialitats aquesta, com no podia ser d'una altra manera, han donat la volta al món omplint portades i pàgines als diaris de tot el món.

A la premsa catalana:

L'Esportiu posa en portada Messi, Neymar i Suárez celebrant un gol amb el titular "Els increïbles" i remata amb el subtítol "El Barça goleja el Celta en una segona part antològica amb el trident desencadenat i homenatja a Cruyff amb un penal xutat a duo per Messi i Suárez".

El diari Sport, recrea la seqüència en portada amb fotografies, pas a pas, de tot el llançament del penal i ho titula amb un "Xou total: El Barça meravella amb la màgia de Messi, que es va inventar un penal a l'estil Cruyff".

El Mundo Deportivo, per la seva banda, sintetitza el titular en una sola paraula, "Enamoren" i subtitulen la portada amb "El Barça meravella en una segona part on el trident va fer gols i futbol art per recordar".

El diari Ara dedica tot un article a la secció d'esports amb un eloqüent "El penal de Cruyff, versionat pel Barça 33 anys després".

A la premsa esportiva espanyola:

El Marca fa un joc de paraules amb el titular "Una passada", referint-se a l'assistència del crac argentí a l'uruguià i al mateix temps emfatitzant la grandesa del penal. Després, amb lletra més petita, puntualitza que "el penal desperta una allau d'admiracions i també de crítiques".

El diari As també es rendeix a la genialitat de Messi amb un "Messi ressucita el penal de Cruyff" i remarca la seva generositat amb un "l'argentí renuncia a marcar el seu gol número 300 a la lliga".

Finalment, a la resta del món:

L'Equipe (França): "Un penal en parella: Suárez va marcar un hat-trick però se'n recordarà especialment del penal de Messi, qui li va passar la pilota enlloc de xutar".

The Guardian (Anglaterra): "Hat-trick de Suárez a passada de Messi... des de el punt de penal: Extraordinari quart gol, un penal fals que probablement es veurà repetit moltes vegades. Tot era part del pla".

La Gazzetta dello Sport (Itàlia): "Genialitat o humiliació inútil? Controvèrsia. Penal a l'estil Cruyff de Messi. Un gest amb precedents que podria considerar-se humiliant per als oponents".

Bild (Alemanya): "Arrogant o genial? Truc increïble de Messi en un penal del Barça. L'argentí toca la pilota per a que Suárez remati".

Olé (Argentina): "El penal més estrany de Leo: Messi va fabricar un penal de luxe. Es va aturar just davant del porter del Celta i va donar la pilota a Suárez. Egoïsme per sumar gols? No, en un penal inèdit a la carrera del millor del món".

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut