Barça

El patrocini de Qatar Foundation, "uns diners que el club necessita", segons Toni Freixa

El portaveu de la junta directiva del F. C. Barcelona, Toni Freixa, ha fet balanç avui de tot allò de què ahir es va parlar i discutir en la junta directiva de l'entitat. Pel que fa al contracte amb la Fundació Qatar, els socis compromissaris han de decidir dissabte si el primer equip ha de continuar portant-ne publicitat a la samarreta. El club ja ha dit que no té un pla B, perquè és "la millor opció i el club necessita aquests diners". Freixa no creu que sigui un problema que hi hagi debat en els temes més importants, "ens sentim orgullosos d'haver generat un debat. Per primer cop, les assemblees són interessants", ha assegurat. Sobre la polèmica Grada d'Animació ha dit que han "iniciat converses. Tenim clar que mai entraran a l'estadi persones no permeses pels Mossos".

Actualitzat
El Barcelona ha insistit, per mitjà del portaveu de la junta directiva Antoni Freixa, que el club no permetrà l'entrada al Camp Nou "a ningú" que els Mossos d'Esquadra no autoritzin, en resposta a la possibilitat que grups de seguidors radicals, com els Boixos Nois, poguessin formar part d'una hipotètica futura grada d'animació a l'estadi.

En una roda de premsa en la qual Freixa ha analitzat els tres eixos de l'Assemblea de Compromissaris de dissabte que ve: aprovació de la grada d'animació, patrocini de Qatar Foundation i prohibició de fumar a l'estadi, Freixa ha reiterat el compromís de l'equip directiu de Sandro Rosell en no donar aixopluc a violents. "Nosaltres hem presentat una idea, no unes persones. Els Mossos d'Esquadra no ens poden demanar que avortem una idea, però aquest projecte ha de comptar amb la seva aprovació", ha insistit. Freixa ha explicat que la directiva vol presentar una idea perquè hi creu, però "sempre comptant amb les màximes garanties de seguretat".

Pel que fa a la ratificació de l'acord publicitari amb Qatar Sports Investment, Freixa ha recordat que els socis (el 2003) ja van autoritzar la publicitat a la samarreta, però que també necessita ser ratificada en l'actualitat. El portaveu de la directiva del Barça ha explicat que un grup de socis han intentat promoure un referèndum entre tota la massa social, però fins avui no han aconseguit reunir les firmes necessàries.

La directiva de Sandro Rosell també sol·licitarà el suport per declarar el Camp Nou una zona lliure de fums. "És una qüestió de salut i de respecte pels altres", ha explicat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut