El logotip del Mundial de Rússia i la pilota oficial del torneig, que començarà a rodar aquesta tarda (Reuters)
Futbol

El partit Rússia-Aràbia Saudita dona el tret de sortida al Mundial

Aquesta tarda, a partir de les 5, l'estadi Lujniki de Moscou acollirà la cerimònia d'inauguració i posteriorment el primer partit: Rússia-Aràbia Saudita

Actualitzat

El compte enrere ja s'ha acabat. Aquesta tarda, a partir de les cinc, comença el Mundial de Rússia. Per començar, la selecció amfitriona rebrà l'Aràbia Saudita a l'estadi Lujniki de Moscou en un partit corresponent al grup A, on també hi ha l'Uruguai de Luis Suárez i l'Egipte de Mohammed Salah.

Rússia tindrà al darrere el suport de l'afició, però no arriba en un bon moment a la cita més important de la seva història recent: l'equip de Stanislav Txertxesov espera trencar la mala ratxa de 7 partits sense guanyar en el partit inaugural. Al davant hi tindrà un rival feble en teoria, com és la selecció àrab, entrenada per Juan Antonio Pizzi.

Abans del partit hi haurà la cerimònia d'inauguració, presidida per Vladímir Putin a la llotja d'autoritats. A l'escenari, Robbie Williams i la soprano russa Aida Garifullina posaran la música a l'esdeveniment.      

Anar al contingut