Referèndum 1-O

El partit entre el FC Barcelona i el Las Palmas es juga a porta tancada

La decisió evita una més que previsible protesta d'aficionats al Camp Nou davant les actuacions policials contra el referèndum d'aquest 1 d'octubre

Actualitzat

El FC Barcelona finalment ha decidit jugar aquesta tarda contra el Las Palmas al Camp Nou, després de les actuacions policials d'aquest 1 d'octubre per impedir el referèndum a Catalunya. La Junta de Seguretat no ha fet cap informe demanant que no es jugués el matx i, com que tant la Lliga com el Las Palmas i l'àrbitre eren partidaris de jugar el partit, el club blaugrana s'enfrontava a possibles sancions si decidia no jugar.

El debat sobre si el partit s'havia de jugar o suspendre no s'ha desenvolupat només als despatxos. Al vestidor els jugadors blaugrana també han parlat sobre si havien de saltar a la gespa. Una discussió que també han tingut els aficionats. En aquest sentit, però, els seguidors blaugrana ho tenien ben clar i han convocat una protesta massiva al Camp Nou que faria impossible disputar aquest matx.


En tot cas, aquesta protesta no es farà al Camp Nou davant de la decisió de jugar el partit a porta tancada, presa, com explica el club en un comunicat, davant "la negativa de la Lliga de Futbol Professional a decretar-ne l'ajornament". El president Josep Maria Bartomeu ha justificat la mesura com una forma del club de "reivindicar la falta de llibertats que estem patint".

L'àrbitre José Luis Munuera Montero, al final del partit, ha deixat la seva versió a l'acta. Segons el col·legiat, el president del Barça "en el passadís de sortida del vestidor em va avançar que per motius de seguretat havien decidit jugar a porta tancada. Ja en els vestidors, els agents dels cossos de seguretat i el cap de seguretat del FC Barcelona ens expliquen exactament la decisió adoptada: que el partit es jugaria sense la presència d'espectadors".

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut