Barça

El partit entre el Copenhaguen i el Barça acaba amb una enganxada entre els dos entrenadors, Solbakken i Guardiola

El partit entre el Copenhaguen i el Barça (1-1) va tenir un final d'aquells que no agrada veure. Un cop acabat el matx, els dos entrenadors, Solbakken i Guardiola, van tenir una enganxada important. El tècnic blaugrana estava molt molest per la duresa emprada pels danesos durant tot el partit, i per les paraules del tècnic del Copenhaguen sobre Pinto, a qui va titllar de "poma podrida". Solbakken es va justificar explicant que "el problema de Guardiola és que no entén l'humor noruec". "El que vaig dir que Pinto es mereixia 5 o 6 partits de sanció simplement era un acudit noruec pèssim", va afegir

Actualitzat
Stale Solbakken, entrenador del Copenhaguen, s'explicava així després del partit: "Després de donar-me la mà, Guardiola ha començat a dir-me coses sobre la UEFA i sobre l'incident del xiulet de Pinto. El seu problema és que no entén l'humor noruec. Li ho he intentat explicar, però ell es girava com un boig cap a mi. El que vaig dir ahir que Pinto es mereixia 5 o 6 partits de sanció simplement era un acudit noruec pèssim."

I és que el tècnic del Barcelona va criticar l'entrenador del Copenhaguen, que dilluns va reclamar més partits de sanció per a Pinto, i va elogiar el porter gadità per la seva qualitat humana i per ser un molt bon company. Guardiola va explicar així els motius de la discussió mantinguda entre els dos tècnics al final del partit, que va acabar amb Busquets empenyent l'entrenador noruec, si bé va destacar que en realitat no havia passat "res". L'entrenador va atacar Solbakken, que va reclamar quatre partits de suspensió, un comentari que el tècnic del Copenhaguen havia fet en clau d'humor, i per haver dit al porter "poma podrida" en un altre moment. "No pot fer això, que es preocupi de Santin i dels seus jugadors", va declarar en roda de premsa Guardiola, elogiant després Pinto.

L'actuació del Barça al Parken de Copenhaguen va ser definida per Guardiola com a "grandíssima", amb esment especial per a una primera part "excepcional", i una valoració general que li permet sentir-se "molt i molt satisfet". "En els meus dos anys i mig com a entrenador del Barcelona no m'havia trobat un equip amb aquesta intensitat", va dir el tècnic.

Per la seva banda, el tècnic del Copenhaguen, el noruec Stale Solbakken, va atribuir la discussió amb el seu col·lega del Barcelona a un malentès per una traducció errònia o a una incapacitat per comprendre la seva ironia. Solbakken va explicar en la roda de premsa posterior al partit que Guardiola li havia comentat alguna cosa sobre la UEFA relacionada amb la sanció a Pinto per simular el xiulet de l'àrbitre en l'anada, i que ell havia intentat explicar-li que era una "broma noruega dolenta", però que el seu col·lega estava "molt molest" i no va atendre a raons. L'al·lusió que Pinto mereixia 4 o 5 partits de suspensió en comptes de 2 i que tant li feia que el porter veiés el partit des de la banqueta o a casa seva va ser només una "broma", va recalcar Solbakken, com ja havia deixat palès ahir en una roda de premsa marcada per comentaris irònics, una mica habitual en l'entrenador noruec. "El respecto, és un dels millors tècnics, va ser un jugador excepcional. No li desitjo res dolent, però li van explicar tot una mica malament", va exposar.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut