Lliga de Campions

El partit del Barça i el concert de Madonna posen a prova el dispositiu antiterrorista dels Mossos

El partit del Barça coincideix amb el concert de Madonna al Palau Sant Jordi, on hi haurà 120 agents dels Mossos d'Esquadra i 175 efectius de seguretat privada

Actualitzat

La seguretat per al partit de la Lliga de Campions de futbol Barça-Roma, que es jugarà aquest dimarts a Barcelona, s'ha triplicat entre seguretat privada, agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra. Uns 600 agents dels Mossos, tres vegades més del que és habitual, s'encarreguen de controlar els tres perímetres de seguretat del Camp Nou pel primer partit que es juga a la capital catalana després dels atemptats de París.

Les portes del Camp Nou s'han obert amb més antelació, unes tres hores abans que comenci el partit, i el públic que ha de passar controls especials i alguns objectes no es podran entrar. Aquest dispositiu comporta, a més, que des de primera hora del matí no es permet aparcar als voltants de l'estadi i que, per accedir al recinte amb vehicle, s'hagi de mostrar l'acreditació pertinent. A més, serà imprescindible mostrar tant el carnet de soci com l'abonament. A més, diverses dependències del Barça, com el Museu, que estava obert al públic en alguna d'aquestes ocasions, també es tancaran, per evitar riscos.

Fins ara, el dispositiu de seguretat s'ha dut a terme segons el previst i sense cap incidència destacable. A més dels 600 mossos que integren el dispositiu, un altre grup d'agents de la policia catalana també col·laboren en les tasques de seguretat a l'entorn del Camp Nou durant les hores immediatament anteriors, el partit i la sortida dels aficionats.

Jané demana "paciència" als aficionats

El conseller d'Interior en funcions de la Generalitat, Jordi Jané, ha explicat aquest dilluns en roda de premsa que l'entrada a l'estadi del Barça tindrà més controls i requerirà més temps, per la qual cosa ha demanat "paciència" als seguidors dels dos equips.

"La seguretat té un peatge, que són més controls", ha argumentat Jané, que ha considerat que, malgrat tot, "la societat assumeix" aquesta situació arran dels atemptats terroristes a París.

120 mossos al concert de Madonna

El partit del Barça coincideix amb el concert de Madonna al Palau Sant Jordi, on hi haurà 120 agents dels Mossos d'Esquadra i també s'hi desplegaran 175 efectius de seguretat privada. La reina del pop fa un doble concert a Barcelona, aquest dimarts i aquest dimecres.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut