El partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions entre la Juventus i el Barça, a TV3 i Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio, TV3 i Esport3 avui i demà faran un ampli seguiment del partit d'anada de quarts de final que jugaran demà a partir de les 20.45, la Juventus i el FC Barcelona, al Juventus Stadium.

Avui a les 18.00 s'emetrà per Esport3 un "Flaix Champions" conduït per Maria Fernàndez Vidal, Bernat Soler i Xavier Torres. Jordi Grau entrevistarà els jugadors del Barça i Francesc Latorre estarà pendent de l'entrenament de la Juventus i conversarà amb els protagonistes de l'equip italià.

Demà el canal Esport3 dedicarà la programació al partit dels blaugranes contra els italians. Començarà al matí recordant els dos partits de l'any 1986 quan el Barça va eliminar la Juventus, que aleshores era el vigent campió de la Copa d'Europa. També es recordarà la figura de Dani Alves, l'exjugador del Barça que, per primera vegada, s'enfrontarà al seu exequip. El programa "Dani Alves, personal i intransferible" repassarà la trajectòria del jugador brasiler pel Barça, tant des del punt de vista esportiu com de la seva faceta més personal, amb un caràcter extravertit i molt peculiar que va deixar empremta al vestidor blaugrana.

A les 19.00 començarà la prèvia del matx amb la primera edició del "Zona Champions" amb Maria Fernàndez Vidal, Bernat Soler, Xavier Torres, Jordi Grau i Francesc Latorre. S'explicaran tots els detalls, les alineacions i entrevistes amb els protagonistes.

A les 20.45, en directe per TV3, se seguirà el partit d'anada de quarts de final entre la Juventus i el Barça. Amb els comentaris de Bernat Soler i Xavier Torres. 

Després del partit, simultàniament per TV3 i Esport3 es farà la segona edició del "Zona Champions", amb l'anàlisi de les millors jugades i les reaccions dels protagonistes. També es podrà veure el resum dels gols de l'altre partit de la jornada, el que jugaran el Borussia Dortmund i el Mònaco.

Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio també dedicarà els seus programes esportius al seguiment del partit que el Barça jugarà a Torí demà. Avui seguiran tota la prèvia del partit en directe des de la ciutat italiana. Es podran seguir les rodes de premsa de Luis Enrique i Allegri i es farà una emissió especial del "Tot costa" amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, en directe, des de Torí amb la presència, entre altres, de l'exjugador del Barça Demetrio Albertini.

A la nit, "El Club de la Mitjanit", amb Francesc Garriga, en simultani per Catalunya Ràdio i Esport3, connectarà amb la ciutat italiana per aportar l'última hora.

Demà el "Catalunya Migdia Esports" se centrarà en l'última hora dels dos equips. El "Tot costa" farà una versió reduïda des del Juventus Stadium i a les 19.45 agafarà el relleu "La TdP", amb Joaquim Maria Puyal i tot el seu equip. Es podrà seguir la prèvia, el matx en directe i el postpartit amb les entrevistes i l'anàlisi del partit.

esport3.cat

catradio.cat/totcosta

catradio.cat/latdp

#ChampionsTV3

Anar al contingut