Lliga de Campions

El partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions entre el Manchester City i el Reial Madrid, en directe, a TV3

TV3 i el canal Esport3 faran demà el seguiment del primer partit de les semifinal de la Champions League, que es jugarà a partir de les 20.45 a l'Etihad Stadium, i que enfrontarà el Manchester City i el Reial Madrid.

Actualitzat

Demà, a la mitja part del partit de bàsquet de l'Eurolliga que enfrontarà el Lokomotiv i el Barça, l'Esport3 emetrà un "Zona Champions" amb la prèvia de la primera semifinal de la Lliga de Campions.

A partir de les 20.45, a TV3, transmissió, en directe, del partit que jugaran el Manchester City i el Reial Madrid a l'Etihad Stadium. Els de Pellegrini intentaran aconseguir un bon resultat per arribar amb possibilitats de passar a la final, al Bernabéu. Els comentaris seran de Bernat Soler, Sergi Barjuan i Ricard Torquemada.

Quan acabi el matx, Esport3 començarà un "Zona Champions" postpartit, per analitzar tot el que hagi passat al camp, i per escoltar les primeres opinions. El programa el conduirà Xavi Valls, amb Gerard Autet, Jordi Sunyer i Oliver Martínez.

Dimecres 27, Esport3 oferirà, a partir de les 22.40, un ampli resum de l'altra semifinal que enfrontarà l'Atlètic de Madrid i el Bayern de Munic a l'estadi Vicente Calderón. I les rodes de premsa dels dos entrenadors. Un interessant cara a cara entre els de Simeone i els de Guardiola que volen arribar a la final de Milà. Els comentaris seran de Xavier Lorente i Gerard Autet. I el programa el conduirà Xavier Valls.

www.tv3.cat

www.esport3.cat

#ChampionsTV3

Anar al contingut