Els jugadors del Barça en un partit contra el Màlaga. (Foto: EFE)
Barça

El partit contra el Lechia Gdansk es jugarà el 30 de juliol

El partit amistós que s'havia de jugar aquest passat dissabte a Polònia i que es va suspendre per la sortida de Tito Vilanova es jugarà la setmana que ve, dimarts, dia 30 de juliol. L'amistós s'ha reprogramat entre el d'aquest cap de setmana a Noruega i el Gamper, que serà divendres de la setmana que ve. El Barça jugarà d'altra banda l'amistós al camp del Bayern de Muníc amb la nova samarreta amb els colors de la senyera.

Actualitzat
El partit amistós que s'havia de jugar aquest dissabte a Polònia contra el Lechia Gdansk i que es va suspendre per la sortida de Tito Vilanova es jugarà la setmana que ve, dimarts, dia 30 de juliol. L'amistós s'ha reprogramat entre el d'aquest cap de setmana a Noruega i el Gamper, que serà divendres de la setmana que ve.

D'altra banda, el partit del Bayern de Munic-Barça, el primer amistós d'aquest dimecres s'ha avançat dues hores, serà a les 18.30, i es podrà veure en directe per Televisió de Catalunya. No està previst que el nou tècnic que ha de fitxar el Barça debuti en aquest primer amistós de pretemporada i així l'equip serà dirigit per Jordi Roura i "Rubi". El Barça jugarà aquest partit al camp del Bayern de Muníc amb la nova samarreta amb els colors de la senyera.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut