Futbol

El París Saint-Germain intentarà la remuntada davant el Reial Madrid

El PSG mirarà de capgirar aquest vespre (20.45, TV3) sense Neymar el 3-1 que li va infligir el Reial Madrid en l'anada dels vuitens de la Champions

Actualitzat

El París Saint-Germain sap perfectament el que és patir una remuntada. L'any passat, al partit de tornada dels vuitens de final, l'equip parisenc va sortir a jugar al Camp Nou amb 4 gols de renda i va veure com el Barça capgirava l'eliminatòria. Avui, els d'Unai Emery volen demostrar-se que alguna lliçó van treure d'aquella nit humiliant: han de remuntar un 3-1 advers davant el Reial Madrid (TV3, 20.45).

Per aconseguir la seva proesa, el PSG no podrà comptar amb el seu millor jugador. A Neymar, lesionat la setmana passada en un partit contra l'Olympique de Marsella, ja no se l'espera aquesta temporada a París. Però sense ell, els parisencs continuen tenint talent ofensiu per parar un tren: Mbappé -que ha participat sense problemes en l'últim entrenament-, Cavani i Di Maria formaran probablement el trident que ha d'intentar donar la volta a la situació davant els vigents campions d'Europa.

El Madrid arriba a Paris amb dubtes sobre l'estat físic d'alguns dels seus jugadors bàsics, especialment a la zona medul·lar de l'equip: Toni Kroos i Luka Modric han estat lesionats i, tot i que han entrat a la convocatòria, Zinédine Zidane decidirà a última hora si estan a punt per jugar un duel tan exigent.

Per a l'equip blanc, al marge dels resultats de l'anada, el principal aval és l'estat de gràcia de Cristiano Ronaldo en l'aspecte anotador. El Pilota d'Or portuguès, que havia arribat a preocupar a l'inici de la temporada per la seva escassa aportació, s'ha revifat amb la tornada de la Champions: suma 15 gols en els últims 8 partits.        

ARXIVAT A:
Reial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut