Julian Draxler, en el moment de ser presentat com a nou reforç del PSG
Futbol

El París Saint-Germain fa oficial el fitxatge de Julian Draxler

L'equip parisenc, rival del Barça als vuitens de final de la Champions, pagarà al voltant de 40 milions d'euros pel jove talent alemany

Actualitzat

El Paris Saint-Germain ha anunciat oficialment el fitxatge de l'internacional alemany Julian Draxler, procedent del Wolfsburg. Tot i que no s'han fet oficials les xifres, el PSG pagarà uns 40 milions per fer-se amb els serveis del jugador de 23 anys.

Amb aquesta incorporació, l'equip francès, rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions, reforça les seves variants ofensives. L'arribada de Draxler no serà la única de l'equip parisenc en aquest mercat d'hivern. Des d'aquesta setmana ja s'entrena amb l'equip el jove argentí Giovani Lo Celso, fitxat a l'estiu però que estava cedit a Rosario Central. No es descarten més arribades i alguna sortida.  

"Estic molt feliç de ser aquí. L'any comença de la millor manera possible per a mi. Faré el que calgui per ajudar l'equip i espero jugar molt per marcar gols i ajudar a marcar-ne", ha dit Draxler en el vídeo de presentació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut