Erasmo Vidal, pare del futbolista xilè del Bayern
Futbol Internacional

El pare d'Arturo Vidal va veure la presentació del seu fill amb el Bayern des d'una comissaria

Erasmo Vidal, amb nombrosos antecedents penals, va ser detingut a la població xilena de La Victoria per possessió de drogues i va seguir la prensentació del seu fill amb el Bayern des d'una televisió de la comissaria

Actualitzat

El pare d'Arturo Vidal, flamant fitxatge del Bayern de Pep Guardiola, va veure la presentació oficial del seu fill com a nou jugador del conjunt bavarès des d'una comissaria. El motiu és que Erasmo Vidal, així es diu el pare del futbolista xilè, va ser detingut el mateix dia per la policia a la població de La Victoria per possessió de drogues.

Erasmo Vidal, que té antecedents penals per furt frustrat, possessió d'arma blanca i drogues, va ser detingut després que li va caure una paperina amb cocaïna que tenia en una butxaca durant un registre policial. El pare del jugador xilè també portava dues paperines més i dos ganivets grans.

Segons asseguren diversos mitjans xilens, aquesta detenció va fer que hagués de veure la presentació del seu fill amb el Bayern de Munic des d'una televisió a les mateixes dependències policials. Al cap d'unes hores, el jutge el va deixar en llibertat perquè va considerar que la quantitat de droga decomissada era per "consum personal i no per traficar", com va explicar un portaveu de la policia xilena.

La relació entre Erasmo Vidal i el seu fill és distant després que el pare del recent campió de la Copa Amèrica va abandonar la família quan el futbolista tenia cinc anys.

Anar al contingut