Vela

El Paprec-Virbac i el PRB superen Gibraltar i ja s'endinsen a l'Atlàntic rumb a les Canàries

Comença l'aventura de l'Atlàntic. La Barcelona World Race està deixant de mica en mica les aigües somes del Mediterrani per endinsar-se de mica en mica a l'esperat i temut oceà Atlàntic. La matinada passada, el Paprec-Virbac va ser el primer a creuar l'estret de Gibraltar seguit del PRB. Tots dos vaixells lideren la cursa amb un cert avantatge respecte a la resta de la flota. A mesura que vagin creuant, les naus posaran la popa a les Canàries, últim pas previ per enfrontar-se cara a cara amb les aigües de l'Atlàntic.

Actualitzat
La incògnita ara és saber quina estratègia seguiran els dos líders de la cursa -separats en paral·lel per poc més de 15 milles- per posar rumb a les Canàries tan aviat com sigui possible i encarar, posteriorment, la travessia de l'oceà. De moment, el PRB ha optat per posar la popa directa al sud, mentre que el Paprec-Virbac navega més cap al nord.

Darrere seu, un grup de cinc naus lluita contra les aigües calmes del Mediterrani per trobar la corrent que els ajudi a superar -no sense dificultats per anar contra corrent- Gibraltar i enfilar l'arxipèlag.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut