Eurolliga

El Panathinaikos esclafa el Reial Madrid en el primer partit de quarts de final (95-67)

El conjunt de Xavi Pascual no ha tingut pietat del de Pablo Laso i ha sumat un triomf incontestable en un duel que ha dominat amb mà de ferro des del salt inicial

El Panathinaikos ha esclafat el Reial Madrid en el primer partit dels quarts de final de l'Eurolliga disputat a l'OAKA d'Atenes (95-67). El conjunt de Xavi Pascual no ha tingut pietat del de Pablo Laso i ha sumat un triomf incontestable en un duel que ha dominat amb mà de ferro des del salt inicial.

Els grecs han començat com una piconadora i han encarrilat la victòria amb un increïble parcial de 20 a 0 en els primers cinc minuts de joc. Aquest desastrós inici dels visitants ha marcat el desenllaç d'un matx sense història i on la agressiva defensa sobre Luka Doncic ha ofegat l'atac madridista.

Al descans, el Panathinaikos ha arribat amb un còmode avantatge de 16 punts (46-30), una diferència que ha arribat a ser de més de 30 punts en la represa. Els homes de Xavi Pascual no s'han relaxat en cap moment i han passat per sobre d'un rival desconegut i sense cap possibilitat d'evitar la desfeta. Mike James, amb 24 punts, ha estat el màxim anotador del partit i ha liderat la contundent victòria d'un Panathinaikos que ha donat el primer pas cap a la Final Four de Belgrad.

El CSKA pateix contra el Khimki (98-95)

Més igualtat hi ha hagut a l'eliminatòria russa entre el CSKA i el Khimki. L'equip de Bartzokas ha controlat el partit en els primers 20 minuts i ha arribat a tenir una renda d'onze punts. El partit s'ha igualat en l'últim quart, però els visitants mai no han marxat del partit. Sergio Rodríguez i Alexey Shevd han acabat amb 22 punts cadasun. Markovic ha tingut un últim tir de ruleta russa per forçar la pròrroga. Al final, 98 a 95 i un a zero per al CSKA.