Singleton no ha fet un bon partit en el seu retorn a Atenes (@FCBbasket)

El Panathinaikos marca el ritme i el Barça Lassa perd a l'OAKA (76-70)

L'equip de Xavier Pascual trenca la ratxa de cinc victòries consecutives dels blaugranes en un matx físic i poc lluït

Jordi RobirosaActualitzat

Generalment, quan el FC Barcelona Lassa visita l'OAKA, aquest pavelló s'omple de gom a gom. Aquesta vegada no ha estat així, ni de bon tros; però això no és cap impediment perquè aquest sigui un escenari complicat, molt complicat.

El Barça ha perdut a Atenes en un matx en què gairebé sempre ha anat a remolc en el marcador, però en què -a diferència del que passava a començaments de la temporada passada- ha lluitat fins al final. El primer període ha estat sobiranament avorrit; el resultat amb el qual ha acabat ho diu absolutament tot: 13 a 10, 23 miserables punts; un marcador de minibàsquet dels anys 60 -i que ens perdonin els jugadors de mini de llavors.

Però aquest quart tan escarransit ja ens ha ensenyat per on anirien els trets: un joc molt físic, uns àrbitres que contemporitzaven -sobretot amb els grecs, val a dir-ho- i un ritme, en definitiva, que convenia als PAO més que no pas al Barcelona. El partit ha fet la molla: els grecs marxaven i els catalans s'acostaven; però aquest és un joc que, a vegades, és fàcil d'analitzar: si vas per darrere en el marcador de manera constant, pots acostar-t'hi, però acabes pagant els esforços.

Quan faltaven pocs minuts per al final, el Panathinaikos guanyava per 13 punts de diferència, però, com comentàvem, l'equip de Pesic no s'ha deixat anar i el marcador final, 76 a 70, reflecteix perfectament el que ha estat el matx, disputat... i un xic avorrit.