Dusko Ivanovic en una imatge d'arxiu (Reuters)
Dusko Ivanovic en una imatge d'arxiu (Reuters)
Bàsquet

El Panathinaikos destitueix Dusko Ivanovic després d'un partit amb incidents contra l'Olympiacos

Dusko Ivanovic ja no és l'entrenador del Panathinaikos. El club l'ha despatxat després de perdre a casa contra l'Olympiacos

Actualitzat

El Panahinaikos ha destituït el seu entrenador, Dusko Ivanovic, després de la derrota a casa davant de l'Olympiacos en un partit de la lliga grega (66-77). Segons ha anunciat el club, el fins ara assistent Sotirios Manolopoulos es farà càrrec de l'equip fins que trobin un substitut al montenegrí.

Ivanovic marxa del Panathinaikos havent guanyat la Supercopa i la Copa. A l'Eurolliga l'equip va caure en quarts de final davant del CSKA de Moscou i a la lliga és segon, per darrere precisament del seu gran rival. El Panathinaikos ha fet el mateix que va fer el líder de la lliga grega a l'octubre. L'Olympiacos va destituir Georgios Bartzokas  després de caure en la final de la Supercopa.

Al partit d'aquest dissabte entre els dos equips els jugadors visitants van haver de sortir corrent cap als vestidors a causa d'una invasió de pista dels aficionats del Panathinaikos. El president del club local Dimitris Giannakopoulos, segons informa la premsa grega, va amenaçar de mort Vassilis Spanoulis al final del matx.

 

Anar al contingut