Pascual porta 11 victòries de 12 partits a l'OAKA en Eurolliga (Reuters)
Bàsquet

El Panathinaikos de Xavi Pascual desafia el Madrid (20.15, Esport3)

En cas de guanyar, l'equip de Pablo Laso s'asseguraria el factor pista a quarts

Actualitzat

Aquest dijous (20.15, Esport3) el Reial Madrid visita l'OAKA d'Atenes per assegurar-se de forma matemàtica el factor pista als quarts de final de l'Eurolliga. Al davant, però, tindrà el Panathinaikos de Xavi Pascual, que es juga el pas a la següent ronda i ha aconseguit 11 victòries de 12 a la seva pista.

El partit d'anada (87-84) ja va ser molt igualat, i aquest vespre s'espera viure un duel d'altura entre Felipe Reyes i Bouroussis, que supera només en un rebot el madrileny en la classificació històrica de l'Eurolliga. Per aquest partit, el Madrid té la baixa de Nocioni, i el Panathinaikos recupera James Gist respecte al partit d'anada.

Aquesta setmana, Esport3 també oferirà el partit del Barça de l'Eurolliga de bàsquet. Els blaugranes se la juguen a Istanbul. Divendres, a les 18.00, el FC Barcelona mirarà d'aprofitar la que, probablement, serà l'última oportunitat per somiar a jugar el "play-off". Una victòria davant d'un rival directe, el Darussafaka a Istanbul, els podria retornar les opcions.

Anar al contingut