Nick Calathes, amb la pilota davant Ante Tomic (EFE)
Nick Calathes, amb la pilota davant Ante Tomic (EFE)
Bàsquet

El Panathinaikos confirma la seva presència a l'Eurolliga en els pròxims 10 anys i rebutja la proposta de la FIBA

El club grec era l'únic dels 11 equips amb "llicència A" que encara no havia acceptat la proposta presentada per Jordi Bertomeu per renovar l'Eurolliga

Pau RodríguezActualitzat

El Panathinaikos ha comunicat aquest dilluns que continuarà jugant l'Eurolliga els pròxims 10 anys. L'equip grec, que ha firmat la proposta que Jordi Bertomeu va presentar fa tres setmanes per renovar la competició europea, era l'únic dels 11 equips amb "llicència A" que encara no havia acceptat l'oferta de l'Eurolliga i es va especular que els grecs podrien jugar la temporada que ve la nova Lliga de Campions de la FIBA.

"Els representants del Panathinaikos, Manos Papadopoulos i Panagiotis Baltakos, han viatjat a Barcelona per examinar la proposta del contracte de 10 anys de l'Eurolliga. Com que no han rebut propostes per participar en una altra competició, els representants del Panathinaikos han decidit acceptar i firmar el contracte amb l'Eurolliga", ha comunicat el club grec.

El Panathinaikos, guanyador de sis Eurolligues, s'afegeix a la resta d'equips amb "llicència A" que ja han firmat el contracte per 10 anys amb la competició europea. Aquests clubs són el FC Barcelona Lassa, el Reial Madrid, el Laboral Kutxa Baskonia, l'Anadolu Efes, el Fenerbahçe, el CSKA de Moscou, l'EA7 Emporio Armani de Milà, el Maccabi del Tel Aviv, l'Olympiacos i el Zalgiris.

Els 11 equips que ja han firmat el contracte amb l'Eurolliga es reuniran aquest dijous per parlar sobre la nova lliga. Per la seva banda, entre els clubs que podrien disputar la Lliga de Campions de la FIBA, destaca la presència de l'Unicaja, que va perdre fa poc la "llicència A" de l'Eurolliga i no té una plaça assegurada a la competició organitzada per Jordi Bertomeu.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut