Futbol sala

El Palma s'emporta la victòria de la pista del Catgas Energia en un partit que ho ha reservat tot fins al final (1-2)

El marcador no s'ha obert fins ben passada la mitja hora de joc, amb gols de Mendes i Paradynski, però un Corvo molt actiu ha pogut empatar en els últims instants

El Catgas Energia no ha pogut superar el Palma, l'equip que marca el gran esvoranc de la classificació de l'LNFS, entre el setè lloc que ocupa i el vuitè del mateix equip colomenc. Els balears s'han endut la victòria a última hora en un partit que ha deixat el marcador desert durant mitja hora de joc molt llarga, amb una primera part igualada, amb ocasions desaprofitades a totes dues porteries, i una segona part en què els visitants han agafat més la iniciativa. El conjunt català ha patit, però ha tingut l'oportunitat de quedar-se algun punt fins a l'últim segon.

De tota manera, el partit semblava dat i beneït per a l'empat a zero, fins que Attos Mendes ha fet el primer gol en el minut 34. El domini del Palma i la successió d'ocasions ja no tenien aturador, i només dos minuts més tard, Felipe Paradynski ha fet el 2 a 0.

El Santa Coloma s'ha hagut de mobilitzar amb un pla nou. Ha fet entrar el porter jugador i ha començat a posar setge a la porteria rival. Fruit d'això, Corvo ha escurçat la diferència en el 38, i s'ha entrat en una fase de bon control dels locals en atac estàtic. Han tingut fins a dues ocasions per empatar. Primer, des dels 10 metres, però l'execució de Dani Salgado ha sortit lleugerament desviada. En la segona, ja al final, Corvo ha robat en l'última possessió del Palma i ha connectat un xut enverinat que ha obligat Barrón a fer l'aturada del partit, literalment sobre l'últim segon de joc.

El resultat deixa els dos equips com eren abans a la taula. El Palma és setè, ara amb 39 punts, i el Santa Coloma és vuitè, amb 28.