Futbol sala

El Palma Futsal frena les aspiracions del Barça Lassa d'assaltar el liderat (2-2)

Els de Marc Carmona, tot i anar la major part del partit amb el marcador a favor, ha acabat empatant el partit a casa amb el Palma, amb un desafortunat gol en pròpia porta de Lin a cinc minuts del final del partit

El Barça Lassa només ha pogut rascar un empat a casa contra el Palma, equip que últimament els està complicant les coses als de Marc Carmona, després guanyar-los a la Copa del Rei fa un parell de setmanes. Amb aquest empat, els blaugrana estan a dos punts del líder, l'Inter Movistar, que encara ha de jugar el seu partit aquesta jornada.

El primer gol del partit no ha arribat fins al minut 12, gràcies a Lin, que després d'una passi de Ferrao, fa una jugada individual des de la dreta de la l'atac amb un xut creuat a l'escaire (1-0). El gol del Barça, que és el tercer de Lin de la temporada, ha trigat en arribar però fins aquest moment l'equip havia tingut moltes oportunitats de marcar. El Palma ha atacat perillosament la porteria de Paco Sedano pocs minuts abans del descans, però el marcador no s'ha mogut.

A la segona part el Palma, ha empatat el partit a la primera oportunitat que han tingut de cara a porteria (1-1). El gol l'ha fet Taffy al minut 23. Però el Barça no s'ha volgut conformar amb l'empat i han reaccionat de forma immediata amb un gol d'estratègia de Wilde (14è de la Lliga), que rep d'una sacada de banda de Marc Tolrà (2-1).

A falta de cinc minuts pel final, una jugada desafortunada ha acabat amb gol en pròpia porteria del FC Barcelona, Lin ha fet el gol (2-2) quan intentava refusar un xut del Palma. El Barça ha intentat buscar el tercer gol, el de la victòria, sense sort.