El Palma Futsal ha passat per sobre del Catgas Energia (@LNFS)
Futbol sala

El Palma Futsal esclafa el Catgas Energia Santa Coloma (6-0)

Mala nit pels catalans que han vist com els balears els passaven literalment per sobre

Actualitzat

El Catgas Energia ha sortit escaldat de la pista del Palma Futsal i és que ha encaixat una dolorosa i contundent derrota en la seva visita a Mallorca (6-0)

Diego Quintela ha inaugurat el marcador pel conjunt illenc superant el porter colomenc Abraham amb un gol per sota de les cames (1-0). Però el Catgas Energia no s'ha arronsat i ha seguit jugant sense renunciar al seu estil en l'intent d'empatar el partit.

Però, quan més endollats se sentien els catalans ha caigut el segon gol com una galleda d'aigua freda. Ha anotat Maico (2-0). Poc després, Chicho, de volea, ha fet el tercer, encenent totes les alarmes entre els d'Óscar Redondo. 3-0, al descans.

A la represa, els Catgas Energia, lluny de reaccionar, encara han vist com Maico i Diego Quintela repetien en el seu compte golejador i posaven un 5-0 que complicava de valent les coses per als de Santa Coloma. Ximbinha encara ha tingut temps a sumar-se a la festa anotant la sisena diana dels mallorquins.

Amb aquesta derrota, el Catgas Energia suma cinc derrotes en les 10 jornades que s'han disputat a la LNFS i queden a la part mitja de la classificació.

Anar al contingut