Josep Anton Velázquez fent un dels seus trucs.

El palista català favorit a revalidar títol a la final del STIGA ITTF TrickShot Showdown 2014

Josep Anton Velázquez ha aconseguit classificar dos vídeos per a la fase final del mundial de cops espectaculars organitzada per la Federació Internacional de Tenis de Taula (ITTF).

Actualitzat

Josep Anton Velázquez ha aconseguit classificar dos vídeos per a la fase final del mundial de cops espectaculars organitzada per la Federació Internacional de Tenis de Taula (ITTF), un en solitari i l'altre amb l'olímpica Galia Dvorak, entre els 5 millors del món.

Han accedit a la final els tres trucs més vistos, més dos wildcards concedides per la ITTF. Els vídeos de Velázquez han estat els més visionats del canal oficial de la federació internacional al Youtube. El seu primer truc, amb 127 mil reproduccions, suma més visites que els seus tres rivals junts, mentre que el segon ja acumula 48 mil visualitzacions.

La final consisteix en una doble votació, una primera popular, que pondera un 60% en l'elecció del vencedor, i una segona per part d'un jurat especialitzat format per 8 membres de la ITTF que repartiran el 40% dels punts restants. Els rivals de Velázquez són un canadenc, membre nacional de la selecció del seu país, un japonès amb aquest truc i un indi.

Segons Velázquez, "tenir els dos vídeos a la final és impressionant, però pot ser un handicap si els vots es reparteixen, és per això hem decidit centrar tots els vots al vídeo 1, que és el que sembla tenir més opcions".

Es pot votar per Velázquez en aquest enllaç (sense necessitat d'omplir els camps de nom i email) i convidar que altres també ho facin a través de la pàgina oficial que s'ha habilitat per fer-ho. La votació s'allargarà fins al dia 12 d'octubre.

Anar al contingut