Kiril Lazarov, autor de 6 gols, en una imatge d'arxiu
Kiril Lazarov, autor de 6 gols, en una imatge d'arxiu
Handbol

El Palau Blaugrana retrà homenatge al Barça Lassa pel seu rècord d'imbatibilitat en la història de l'handbol espanyol

73 jugadors de l'handbol formatiu blaugrana sortiran a la pista per reconèixer la fita dels homes de Xavi Pascual. A més, es projectarà un vídeo homenatge de la ratxa d'imbatibilitat

Pau RodríguezActualitzat

El FC Barcelona Lassa rebrà aquest dimarts al Palau Blaugrana el reconeixement de l'afició abans del partit de la Lliga Asobal contra el BM Villa de Aranda després que l'equip de Xavi Pascual aconseguís la setmana passada el rècord d'imbatibilitat en tota la història de l'handbol a Espanya. Amb la victòria contra l'Ademar de Lleó (33-37), els blaugranes van sumar el triomf consecutiu número 73 i van superar la marca anterior, registrada pel BM Granollers entre el 1969 i el 1972.

Aprofitant el nombre de victòries seguides del Barça Lassa, 73 jugadors de l'handbol formatiu blaugrana faran el passadís als membres de la plantilla dirigida per Xavi Pascual. A més, un cop acabada la presentació, es projectarà un vídeo homenatge de la ratxa d'imbatibilitat. "Tot el que siguin celebracions significa que l'equip està fent bé les coses, i sempre és millor celebrar les coses bones, però no ens ha de treure cap punt de concentració respecte del partit contra el BM Villa de Aranda", ha assegurat l'entrenador blaugrana, Xavi Pascual, en declaracions a Barça TV.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut