Handbol

El Palau Blaugrana es tenyeix de groc en el merescut homenatge a David Barrufet

David Barrufet, el porter del Barça d'handbol de les dues últimes dècades i que es va retirar fa uns quants mesos, va rebre un merescut homenatge només a l'altura d'un mite del barcelonisme. El jugador amb més títols de totes les seccions del club es va emocionar després de rebre el sentit homenatge de familiars, amics, companys d'aquell Dream Team d'handbol, els capitans d'altres seccions i uns aficionats entregats al gran protagonista. La samarreta amb el número 16 ja penja del sostre del Palau Blaugrana per recordar sempre aquest tros de la història del Barça que ha estat David Barrufet.

Actualitzat
Les graderies del Palau Blaugrana es van tenyir de groc per retre homenatge a David Barrufet. Després de 22 anys al primer equip del Barça d'handbol, l'exporter blaugrana va rebre un merescut reconeixement en un acte molt emotiu que va començar només acabar el partit de la Lliga de Campions entre el Barça Borges i el Chambéry.

Amb Fernando Barbeito exercint com a mestre de cerimònies, tots els capitans de les diferents seccions del club blaugrana van voler acompanyar el gran Barru en el seu homenatge. En un Palau ple de gom a gom, Barrufet també va estar acompanyat per la seva dona i els fills en un acte molt emotiu. El moment culminant va arribar quan el també exporter del Barça Lorenzo Rico va descobrir la placa amb la samarreta amb el dorsal 16, que serà per sempre present al sostre del Palau.
 
Visiblement emocionat i amb la veu trencada, Barrufet va agafar el micròfon per dirigir-se a l'afició des del centre de la pista en un missatge on va tenir un record molt especial per a tots els seus companys, entrenadors, família i, sobretot, el seu germà mort, que va ser la persona que el va animar a jugar a l'handbol. Com no podia ser d'una altra manera, l'homenatge va acabar amb Barrufet fent una volta d'honor amb tot el Palau ple i dempeus per aplaudir un els grans mites del barcelonisme.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut