Barça

El nou sistema de seient lliure genera polèmica i queixes entre els socis del Barça

Amb la nova gestió, el soci que posa el seient lliure no rep una part dels diners de l'entrada que ven el Barça, com fins ara, sinó que se li retorna un percentatge del preu de l'abonament, un percentatge que varia segons el partit

Actualitzat

Amb l'inici de la Lliga ha arribat la polèmica del seient lliure al FC Barcelona. Diversos socis blaugranes s'han queixat perquè diuen que ara reben menys diners que la temporada anterior. Per exemple, pel partit contra l'Alabès han passat de rebre uns 35 euros del preu de l'entrada a rebre'n uns 4. El Barça recorda que ja va avisar els socis del canvi en la gestió del seient lliure.

Amb la nova gestió, el soci que posa el seient lliure no rep una part dels diners de l'entrada que ven el Barça, com fins ara, sinó que se li torna un percentatge del preu de l'abonament, un percentatge que varia segons el partit. El Barça ja ha dit que no canviarà el sistema, que posarà la informació a la pàgina web i que, com que es donen menys diners per partit, la intenció és incentivar que el soci vagi al camp, però si decideix no anar-hi pot alliberar el seient amb el màxim de temps possible perquè els socis no-abonats o aficionats puguin tenir més entrades disponibles.

Anar al contingut