Fórmula 1

El nou Renault rendeix per sota del que s'esperava

Fernando Alonso s'ha trobat amb el nou R29, i no ha estat precisament un amor a primera vista. Al nou monoplaça li falta molt per poder ser competitiu. De moment, no pot guanyar ni els Red Bull. És per això que l'escuderia ha decidit suspendre els entrenaments previstos per la propera setmana a Montmeló. Els mecànics buscaran solucions.

Actualitzat
Fernando Alonso tenia festa dimecres però va anar a Jerez per fer uns quants quilòmetres amb bicicleta. Lewis Hamilton va fer un parell de voltes al circuit, però corrent. De la manera que fos, tots dos volien arribar en plena forma al duel que viuen sobre la pista.

Alonso, el pitjor temps

A només cinc graus de temperatura i a primera hora del matí, Alonso ja anava cap al box. La pista s'obria a les nou en punt i a les nou i dos minuts l'asturià sortia a rodar. No hi havia temps per perdre amb un cotxe que, per ara, rendeix per sota del que s'esperava. Alonso ha marcat els pitjors temps de la jornada. Tot i ser el pilot més actiu del dia, ha rodat 133 voltes, l'asturià no ha pogut superar cap dels registres dels altres cinc pilots que han provat els cotxes a Jerez. L'única nota positiva és que Alonso ha millorat en 6 dècimes el temps que fins ara havia marcat Nelson Piquet amb l'R29. El millor temps de la jornada l'ha marcat Sebastian Bourdais amb el Toro Rosso. I segon ha estat el Maclaren de Lewis Hamilton.

Entrenaments cancel·lats

Renault ha decidit cancel·lar els entrenaments de la pròxima setmana al circuit de Montmeló (del 18 al 20 de febrer) per intentar pal·liar els defectes de l'R29. Aquest canvi de plans és conseqüència del mal debut del nou monoplaça en les últimes proves. L'R29 és lent i poc fiable.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut