El Nou Estadi (Foto: www.gimnasticdetarragona.com).
El Nou Estadi (Foto: www.gimnasticdetarragona.com).
Olimpisme

El Nou Estadi del Nàstic de Tarragona acollirà la cerimònia inaugural dels Jocs Mediterranis 2017

L'organització dels Jocs Mediterranis del 2017 que ha d'acollir Tarragona ha descartat construir un pavelló efímer per a la cerimònia inaugural, i ha decidit traslladar l'acte al Nou Estadi del Nàstic

Actualitzat

La cerimònia d'inauguració dels Jocs Mediterranis de Tarragona del 2017 tindrà lloc al Nou Estadi de Nàstic, després que l'organització de la cita esportiva ha renunciat a construir un pavelló efímer per acollir aquest acte. El pressupost de la remodelació del camp de futbol tarragoní de cara a la cerimònia serà de 2,5 milions d'euros.

El projecte inicial dels Jocs preveia una construcció efímera al barri de Camp Clar, però s'ha descartat amb la conformitat del Comitè Internacional. El que sí que es farà en aquesta zona és remodelar el camp d'atletisme, amb un cost de 3 milions d'euros, segons ha informat el regidor de l'Ajuntament de Tarragona Xavier Vilamajor.

La notícia s'ha fet pública en un ple monogràfic de l'Ajuntament de Tarragona sobre aquests Jocs que s'han de celebrar entre el 30 de juny i el 9 de juliol del 2017, en què s'ha fet palès el suport del PSC, que governa en minoria, Convergència, Unió i el PP a l'esdeveniment, i les objeccions de la resta de grups municipals.

Anar al contingut