Bàsquet

El nord-americà Tyrese Rice serà el base del nou Barça Lassa de Georgios Bartzokas

El Barça de bàsquet està a punt de tancar un acord per a la que seria la primera incorporació del nou projecte de Georgios Bartzokas. Es tracta de Tyrese Rice, un base nord-americà, però amb passaport montenegrí, i per tant no ocuparia plaça d'extracomunitari

Actualitzat

Tyrese Rice es podria convertir en les pròximes hores en jugador del FC Barcelona. Rice, de 29 anys i 1,85, ha jugat les dues últimes temporades al Khimki rus, després de passar pel Maccabi, amb qui va guanyar l'Eurolliga en la final contra el Madrid el 2014. Des que va arribar a Europa, el 2009, també ha jugat en clubs com el Panionios grec, el Lietuvos Rytas o Bayern de Munic Lassa.

El base nord-americà arriba com a agent lliure procedent del Khimki rus. Les negociacions amb el FC Barcelona estan molt avançades i en les pròximes hores es podrien acabar de tancar els serrells del nou contracte. Quedaria pendent la firma del contracte.

Rice, un dels millors bases de l'Eurolliga i d'experiència i qualitat contrastada, és el director de joc que vol Georgios Bartzokas per liderar el nou projecte de la secció de bàsquet del Barça. Botxí del Madrid en la final de l'Eurolliga de Milà 2012, llavors jugant amb el Maccabi, respon al perfil de bases que sempre ha tingut Bartzokas: anotadors i amb molta possessió de pilota.

Ha estat un dels objectius del Barça des de la seva irrupció jugant amb el Maccabi i amb el seu fitxatge el Barça posaria una primera pedra il·lusionant per a aquest nou cicle.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut