Jacob Pullen durant un partit amb el Kansas State Wildcats. (Foto: Reuters)
Bàsquet

El nord-americà Jacob Pullen jugarà al Barça Regal la pròxima temporada

Jacob Pullen, nord-americà, però amb passaport georgià, ha fitxat per una temporada per al Barça Regal, segons ha anunciat el club. El jugador serà el tercer base de l'equip, que ja compta amb el brasiler Marcelinho Huertas i el català Víctor Sada.

Actualitzat
Jacob Pullen, amb 23 anys i 1,85 metres, nord-americà, però amb passaport georgià, ha fitxat per una temporada per al Barça Regal, segons ha anunciat el club. El jugador serà el tercer base de l'equip, que ja compta amb el brasiler Marcelinho Huertas i el català Víctor Sada.

Nascut a Maywood, Illinois, el 10 de novembre del 1989, Pullen es va formar a l'institut de la seva ciutat natal per després passar a la Universitat de Kansas State (2007-2011). El jugador es va traslladar a Europa al no ser escollit en el "draft" de l'NBA, i l'Angelico Biella, de la Lliga italiana, va ser el primer d'acollir-lo per dos anys. Posteriorment, es va incorporar al Hapoel Jerusalem israelià i al març d'aquest any va passar a la Virtus de Bolonya.

A l'agost del 2012 va aconseguir la nacionalitat georgiana per poder jugar amb la selecció de Geòrgia en aquest Eurobàsquet 2013, on es trobarà amb alguns dels seus companys de Lliga.
Anar al contingut