Horner és el nou líder de la Vuelta. (Foto: EFE)
Ciclisme

El nord-americà Christopher Horner guanya la tercera etapa de la Vuelta i se situa líder

El nord-americà Christopher Horner, de l'equip Radioshack, ha guanyat la tercera etapa de la Vuelta a Espanya disputada entre Vigo i el Mirador de Lobeira, a Vilagarcía de Arousa, de 184,4 quilòmetres, i s'ha convertit en nou líder. Horner, de 41 anys, va entrar en solitari amb un temps de 4 h 30' 18", a sis segons d'Alejandro Valverde (Movistar) i a continuació, el Purito Rodríguez (Katusha).

Actualitzat
El nord-americà Christopher Horner, de l'equip Radioshack, ha guanyat la tercera etapa de la Vuelta a Espanya disputada entre Vigo i el Mirador de Lobeira, a Vilagarcía de Arousa, de 184,4 quilòmetres, i s'ha convertit en nou líder. Horner, de 41 anys, ha entrat en solitari amb un temps de 4 h 30' 18", a sis segons d'Alejandro Valverde (Movistar) i, a continuació, el Purito Rodríguez (Katusha).

Horner és el nou líder de la Vuelta a Espanya. Dimarts es disputa la quarta etapa, entre Lalín i Fisterra, de 189 quilòmetres.

A punt de complir els 42 anys, el nord-americà es converteix en el ciclista més veterà que encapçala la classificació general d'una de les tres grans curses: Giro, Tour i Vuelta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut