Hoquei patins

El Noia cedirà el sancionat Luis Gil al Candelaria portuguès

La Federació Espanyola de Patinatge va imposar una sanció de dos anys al porter del Noia, Luis Gil, que va agredir un àrbitre en un partit de l'OK Lliga donant-li un cop de cap, amb casc inclòs. Com que el porter és jove i al Noia no li interessa tenir-lo aturat durant dos anys, el club el cedirà al Candelaria, un equip portuguès, perquè pugui continuar jugant. I és que la sanció que li van imposar ara fa uns dies només és vàlida per a competicions estatals. Per tant, podria jugar competicions europees o de l'estranger.

Actualitzat
Hi ha acord entre els dos clubs, també amb el jugador i només falta que les Federacions espanyola i portuguesa donin el vistiplau a l'operació. El vicepresident esportiu del Noia Freixenet, Santi Carda, ha explicat a Catalunya Ràdio que només es plantegen una cessió fins a final de temporada.

Cedir Luis Gil a l'estranger és la millor solució per a totes les parts. El Noia no vol tenir en nòmina un jugador que només podria disputar les competicions europees i per a Luis Gil també és una bona sortida poder disputar partits cada cap de setmana i continuar progressant.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut