El quart classificat, "We are the Water" de Bruno i Willy Garcia (Gilles Martin Raget, Barcelona World Race)
El quart classificat, "We are the Water", de Bruno i Willy Garcia (Gilles Martin Raget, Barcelona World Race)
Vela

El "Neutrogena" intenta acostar-se al líder de la Barcelona World Race, el "Cheminées Poujoulat"

Quan gairebé tota la flota del Barcelona World Race ja és a l'oceà Atlàntic, el "Cheminées Poujoulat" veu com el "Neutrogena" lluita per retallar el seu important avantatge al capdavant de la regata

Actualitzat

El "Cheminées Poujoulat" de Bernard Stamm i Jean Le Cam és a unes 2.700 milles nàutiques (uns 5.000 quilòmetres) de Barcelona. El líder de la cursa ha deixat enrere les calmes equatorials i ha entrat en el règim dels alisis del nord-est. Els 12-14 nusos de força d'aquests vents li permetran guanyar nord bastant ràpid.

El seu marge respecte al seu perseguidor més directe, el "Neutrogena", és de 1.300 milles (uns 2.400 quilòmetres). El segon, però, manté un ritme més alt de navegació que el primer. En les últimes 24 hores Guillem Altadill i José Muñoz han retallat més de 100 milles (185 quilòmetres). El tercer classificat és el "GAES Centros Auditivos" d'Anna Corbella i Gerard Martín a 200 milles (370 quilòmetres) del segon. Força més lluny es troben el quart, "We are the Water", que ha estat el més ràpid en l'últim dia de navegació, i el cinquè, "One Planet".

70 dies després de la sortida del port de Barcelona, tota la flota de la Barcelona World Race, a excepció de l'"Spirit of Hungary", ha passat el cap d'Hornos i navega per l'oceà Atlàntic. El pas per aquest accident geogràfic ha estat el més dur que es recorda en la història de la regata, amb la mar desordenada i ratxes de vents de fins a 70 nusos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut