Vela

El "Neutrogena" completa la Barcelona World Race en segon lloc

La falta de vent a les últimes milles ha retardat l'arribada de l'embarcació de Guillermo Altadill i José Muñoz que, per ben poc, han pogut rebaixar la barrera dels 90 dies per fer la volta al món en una embarcació a vela

Actualitzat

L'arribada del "Neutrogena" prevista per dilluns a la tarda, s'ha fet esperar fins la matinada per falta de vent en les últimes milles després de gairebé tres mesos en alta mar. Finalment, però, l'embarcació de Guillermo Altadill i José Muñoz ha creuat la línia d'arribada, just davant de l'hotel W de Barcelona, després de 89 dies, 11 hores i 47 minuts en un meritori segon lloc, darrere del "Cheminées Poujoulat de Bernard Stamm i Jean Le Cam.

Cal recordar que el "Neutrogena" va haver de fer una parada tècnica a Nova Zelanda per reparar el generador elèctric i això li va comportar una penalització de 24 hores. Tot i això, van aconseguir mantenir el segon lloc en la prova.

Malgrat que han arribat de matinada, al port de Barcelona els esperaven els vencedors de la prova, Jean Le Cam i Bernard Stamm, més Alex Thomson, del retirat "Hugo Boss", per ajudar-los en les maniobres d'amarratge.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut