Jocs Olímpics

El nedador Ryan Lochte demana disculpes pels incidents d'aquest dies a Rio

El nord-americà ha explicat que hauria d'haver estat més curós i sincer en descriure els esdeveniments. Per la seva banda, la policia brasilera pensa que Lochte i els seus companys es van inventar l'assalt a punta de pistola.

Actualitzat

El nedador nord-americà Ryan Lochte ha demanat disculpes públicament pels incidents que ha protagonitzat l'últim cap de setmana. "Vull demanar disculpes pel meu comportament, per no ser més curós i sincer a l'hora de descriure els esdeveniments que van succeir i per apartar el focus de tants atletes", ha explicat Lochte.

El campió olímpic assegura que "és tràumtatic estar amb els teus amics en un país estranger, amb la barrera del llenguatge, i tenir un estrany apuntant-nos amb una pistola mentre et demana diners per deixar-te marxar". El nedador continua explicant que, amb independència del que passés aquella nit, hauria "d'haver estat més responsable en la manera com em vaig comportar; per això demano perdó als meus companys d'equip, als meus rivals, als patrocinadors i als amfitrions d'aquest gran esdeveniment".

Segons la versió policial, el nord-americà va inventar-se un fals assalt a punta de pistola. En la investigació de la policia, s'ha pogut demostrar que Lochte va estar, juntament amb els seus companys Gunnar Bentz, Jack Conger i James Feigem, en una festa i, quan tornaven, van fer una parada en una gasolinera pròxima a la vila olímpica. Allà, van provocar destrosses i un enfrontament amb els treballadors i els guardes de seguretat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut