Natació

El nedador Michael Phelps, que es prepara per als Jocs de Rio, torna a la competició amb una victòria als 100 papallona

El nord-americà ha guanyat la prova, disputada a Mesa, davant el seu compatriota Ryan Lochte

Xavi VegasActualitzat

Michael Phelps va arribar a Mesa (Arizona) per participar en les Series Arena Pro Swim. El seu retorn va ser tot un èxit en aconseguir vèncer, a la prova dels 100 papallona, el seu gran rival i amic, Ryan Lochte. Phelps va guanyar la final amb un registre de 52.38 segons.

Aquest temps no va ser tan bo com el que havia aconseguit el 2014, quan també va guanyar la prova. Phelps ha estat sis mesos suspès per part de la Federació de Natació dels EUA. El nedador va dir que estava satisfet pel que havia aconseguit el seu primer dia de competició i defineix la seva participació com un "bon punt de partida".

"És cert que podria haver plantejat la carrera des de centenars de camins diferents, però el més important és que he tornat a competir i era una cosa que desitjava fer", va destacar Phelps, de 29 anys, i guanyador de 22 medalles olímpiques, entre les quals 18 d'or. Precisament, la tornada de la competició de Phelps està pensada de cara a preparar-se per arribar l'any que ve a Rio de Janeiro, com també va confirmar el seu entrenador, Bob Bowman.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut