Actualitat grana

El Nàstic vol oblidar les dues derrotes consecutives en lliga amb una victòria a costa d'un dèbil Xerez

El Nàstic ha viatjat a Xerez havent deixat enrere les dues derrotes consecutives que en les últimes jornades han entelat el seu bon inici de Lliga. Els homes de Javi López han caigut a la desena plaça però esperen escalar posicions a Chapín a costa d'un Xerez que encara no coneix la victòria com a local. Els grana compten amb les novetats de Mingo, que podria retornar al lateral esquerre, i Sebastien Chaboud. Cauen de la llista, en canvi, David García, Medina, Miku -convocat amb Veneçuela- i Fede Bessone, recuperat ja de la lesió però encara molt baix de forma.

Actualitzat

La fragilitat de l'equip entrenat per Miguel Ángel Rondán com a local -zero victòries, dos empats i una derrota- alimenta les esperances d'un Nàstic sense urgències però amb necessitat de triomfs després de caure derrotat davant el Las Palmas i l'Elx en els dos últims partits.

Malgrat aquests resultats, tant la plantilla grana com Javi López es mantenen tranquils i per això han llançat un missatge optimista de cara a la seva visita a Chapín. Tot i els mals resultats, el tècnic grana no prepara grans canvis en l'onze titular. Queden fora David Garcia i l'argentí Fede Bessone, que tot i tenir l'alta mèdica encara no ha agafat el punt òptim de forma. No entra tampoc David Medina, per decisió tècnica i Miku que està seleccionat pel seu país, Veneçuela. En canvi, torna a la llista Mingo, que podria tornar a la banda esquerra un cop recuperat ja de la seva lesió i Sebastien Chabaud que feia quatre jornades que no anava convocat.

Com sempre, Javi López no ha avançat l'equip, però pel que s'ha vist aquesta setmana serà el mateix que va perdre amb l'Elx, amb la inclusió de Mingo a la defensa i l'entrada de Calle en el lloc de Miku.

Anar al contingut