Vicente Moreno a la roda de premsa prèvia
Segona Divisió

El Nàstic visita el Numància amb l'objectiu de no perdre posicions de privilegi

El Nàstic visita el Numància en un duel entre el cinquè i sisè classificat. Els tarragonins volen sumar la segona victòria a domicili després d'aconseguir la primera a l'Heliodoro Rodríguez López

Actualitzat

Tornar a encadenar dues victòries consecutives és l'objectiu del Nàstic a Sòria. Els de Vicente Moreno visiten el Numància que, després de la seva primera derrota amb el Còrdova, vol oferir una victòria a la seva afició. El Nàstic, cinquè classificat amb un punt més que el Numància, només ha guanyat un cop fora del Nou Estadi. Sense Gerard Valentín ni Palanca, el tècnic Vicente Moreno manté el dubte fins a l'últim moment de Sergio Tejera.

Dels sorians, qui no hi serà és el capità Julio Álvarez, que es perdrà el partit per lesió. Jagoba Arrasate ha anunciat, però, que hi haurà alguna novetat a l'onze respecte al darrer partit amb jugadors que estan demostrant una evolució satisfactòria. Tot i encaixar la primera derrota de la temporada, Arrasate també ha assegurat que no hi haurà cap revolució a l'onze inicial.

Anar al contingut