Futbol

El Nàstic visita el camp del Balaguer en partit corresponent a la sisena ronda de la Copa Catalunya

Quan encara no se sap el vencedor de la Copa Catalunya de la temporada passada, que serà el Barça o l'Espanyol, la competició d'enguany ja fa temps que està en joc. Avui el Nàstic de Tarragona jugarà els quarts de final al camp del Balaguer, de la Tercera Divisió. L'equip de Luis César afrontarà aquest partit com un assaig general per preparar l'inici de Lliga contra l'Espanyol, el 27 d'agost. El tècnic gallec aprofitarà per donar minuts als jugadors que no van ser titulars contra el Saragossa.

Actualitzat
Aquesta vespre a les vuit el Nàstic juga el seu primer partit oficial. Els de Luis César viatgen fins a Balaguer, on s'enfronten amb l'equip lleidatà en la sisena ronda de la Copa Catalunya. Tot i així, els granes no deixen de treballar de valent, i avui, festa major a Tarragona, també s'han entrenat. Fins i tot els operaris que col·loquen la nova graderia no han tingut descans.

Tot i les baixes, el Nàstic vol passar de ronda i continuar preparant l'inici de Lliga, diumenge dia 27, a les set del vespre, contra l'Espanyol. Els darrers partits han donat algunes pistes de fins on pot arribar l'equip.

Luis César té previst donar avui més minuts als jugadors que no van ser titulars fa dos dies contra el Saragossa, ja que el tècnic gallec no vol sobrecarregar les cames d'uns futbolistes força fatigats.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut