Marcos de la Espada és baixa per al pròxim partit
Segona Divisió

El Nàstic viatja a Miranda per continuar a la part alta, i el Girona vol sumar una altra victòria a Tenerife

El Nàstic i el Girona juguen a domicili diumenge. Els grana viatgen a Miranda i els blanc-i-vermells ho fan a Tenerife. Els de Vicente Moreno volen continuar a la part alta de la classificació i el Girona vol arribar-hi.

Actualitzat

El Nàstic vol continuar a la part alta de la classificació. I amb l'objectiu d'aconseguir-ho, els grana sortiran davant del Mirandés. El rival, amb un punt menys que els tarragonins, és l'equip més golejador de Segona, i tenen com a "pichichi" l'exgrana Lago Júnior. El Nàstic, a domicili, en canvi li costa més trobar gol. "No s'està arribant intentant fer el mateix que fem a casa per guanyar els partits, així que intentarem buscar solucions i alternatives", explicava el tècnic Vicente Moreno a la roda de premsa prèvia. Amb el fitxatge de Cristian Lobato, Vicente Moreno té un home més a disposició. Qui no hi serà és Marcos, que no s'ha recuperat a temps. 

El Girona té a Tenerife l'oportunitat de sumar la segona victòria consecutiva, un fet inèdit aquesta temporada. En cas de victòria, Pablo Machín va explicar que l'equip "pujarà a la classificació, tindrem més tranquil·litat i ens ratificarà en la línia de treball que tenim. A més de demostrar-nos que falti qui falti i jugui qui jugui l'equip seguirà competint", explicava el tècnic sorià. De fet, pel partit, Machín no disposa de Granell, per sanció; però recupera Mata. 

Anar al contingut