Jugadors del Nàstic

El Nàstic treu el màxim rendiment d'un gol matiner davant l'Elx i s'instal·la a la part alta de Segona (1-0)

L'ambició dels visitants ha fet patir el Nou Estadi fins al temps afegit, però la diana de Naranjo ha estat prou per pujar provisionalment fins al segon lloc

El Nàstic de Tarragona ha rebut aquest dissabte l'Elx en un duel directe pels llocs més alts de la zona d'ascens en la classificació de Segona A.

Les coses no li podien haver sortit millor a l'equip català, que ha marcat ben aviat, al minut 11, gràcies a una definició perfecta de Naranjo, que ha seguit una assistència magistral d'Aburjania per sota de les cames del central.

El protagonisme del Nàstic s'ha acabat aquí en la primera part, com si l'avantatge se li hagués travessat i hagués decidit que la millor opció era la defensa del resultat.

L'Elx ha aconseguit que el partit el jugués al voltant de l'àrea local, però no ha inquietat Reina més enllà de dos xuts forts i ben dirigits per Eldin des de la frontal.

En la represa el Nàstic ha sortit més fresc i fins i tot ha vist com li anul·laven el segon gol, encertadament, per un fora de joc mil·limètric d'Aníbal. En una segona gran ocasió, Emana ha fet una internada molt hàbil per l'esquerra, però no ha encertat a cedir la pilota en condicions a Naranjo.

Havent perdonat, els últims vints minuts han estat de patiment al Nou Estadi. L'Elx, ara sí, ha après a ser incisiu. Fraile i Álvaro han pogut fer rematades prop de l'àrea petita, però quan no els ha fallat la punteria Reina també ha demostrat que pot salvar punts en la distància curta.

Els tres punt posen el Nàstic provisionalment segon, amb 41, mentre que l'Elx cau un lloc i és vuitè, amb 38.